18-01-18

Castle: the complete series.

nathan fillion, stana katic, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Penny Johnson Jerald ,Molly C. Quinn, Jon Huertas, Tamala Jones, Seamus Dever,2009,2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016

Richard Castle (Nathan Fillion) is een beroemde, succesvolle detectiveschrijver die zijn hoofdpersoon in zijn boekenreeks ombracht en kampt met een schrijversblok. Castle is door de NYPD gevraagd te helpen bij het oplossen van een copy-catmoord uit een van zijn romans waaraan rechercheur Kate Beckett (Stana Katic) werkt.

Castle, die op zoek is naar een nieuw hoofdpersonage voor zijn nieuwe boekenreeks Nikki Heat, vindt in rechercheur Beckett het ideale model waarop het nieuwe personage kan worden gebaseerd. Hij maakt gebruik van zijn contacten in het kantoor van de burgemeester van New York en krijgt toestemming om rechercheur Beckett ook bij toekomstige moordzaken te ondersteunen.

Beckett, een fervent lezer van Castles boeken, staat in eerste instantie afwijzend ten opzichte van het verzoek dat Castle haar bij moordzaken vergezelt. Later stelt Beckett dit bij en erkent dat Castle een nuttige bron is bij het oplossen van misdaden. Hoewel dit formeel een politie- en dramareeks is, bevat de serie ook komische en romantische elementen.

2009-2016

03-05-17

Sherlock: The abominable bride.

sherlock, sherlock holmes

Deze straat komt je bekend voor. Het is Baker Street, maar het ziet er anders uit. Stoomtreinen, koetsen en hoge hoeden. Welkom bij Sherlock anno 1895! Voor deze speciale aflevering keren we terug naar het Londen uit de tijd van Arthur Conan Doyle. De tijd is anders, maar sommige dingen veranderen niet: vriendschap, avontuur en vooral… moord! Thomas Ricoletti is verbaasd zijn vrouw te zien in haar oude bruidsjurk. Een paar uur eerder had ze immers zelfmoord gepleegd! Maakt de geest van mevrouw Ricoletti de straten onveilig met haar wraaklust? Holmes en Watson moeten al hun moed en vindingrijkheid bij elkaar schrapen om een vijand te trotseren die uit het dodenrijk lijkt te komen. Halen ze de schokkende waarheid over de afschuwelijke bruid boven water?

2016

24-04-17

Painkiller Jane.

Gebaseerd op de gelijknamige comicbook reeks.

kristanna Loken, alaina huffman,dvd,2009Jane Vasco, een topagente van de antidrugsbrigade, is een indrukwekkende verschijning. Als dusdanig wordt ze gerekruteerd door een geheime regeringscel die "Neuro's" - personen met bovenmenselijke neurologische krachten - opspoort en neutraliseert. Al snel blijkt dat Jane zelf misschien ook wel een "Neuro" is. Tijdens haar eerste missie ontdekt ze, na een val van de 46e verdieping, dat ze niet kan doodgaan, al is de pijn er niet minder om. Geïntrigeerd door haar nieuwe krachten, is Jane vastbesloten om zoveel mogelijk over de Neuro's te weten te komen.

Komplete serie van 22 afleveringen.

2009

19:11 Gepost door Helliwood-man in DVD, Fantasy, Politie, Science Fiction | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kristanna loken, alaina huffman, dvd, 2009 |  Facebook |

23-11-15

The fall; season 1.

2013, gillian andersonDetective superintendant Stella Gibson van de Metropolitan Police wordt naar Belfast gestuurd nadat de Noord-Ierse politie geen doorbraak kon forceren in enkele onopgeloste moordzaken. Net na haar aankomst in Belfast maakt Paul Spector, therapeut, echtgenoot en vader van twee kinderen, zijn volgende slachtoffer.

2013

15:32 Gepost door Helliwood-man in Drama, DVD, Politie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2013, gillian anderson |  Facebook |

17-02-15

Witse - alle 9 seizoenen.

witseCommissaris Witse van de federale recherche, moordsectie Halle. Eigenzinnige en gedreven politierechercheur uit Halle. Wil op zijn eigen manier werken. Handelt niet altijd naar de regels en wetten waardoor zijn onderzoeken soms niet vlotten door de klachten van hoofdcommissaris Wijtinckx en hoofdinspecteur Van Deun. Vroeger hoofdinspecteur bij de recherche in Brussel, maar werd toen hij een zware aanvaring had met zijn hoofdcommissaris Paul Keysers weggepromoveerd naar Halle waar hij commissaris werd van de moordbrigade. Hij scheidt van Doris Roosmael, met wie hij samen een zoon had, Dries, die kort na de geboorte stierf. Witse laat tijdens zijn onderzoeken soms zijn emoties en gevoelens de vrije loop.

 

2003 - 2012

05:11 Gepost door Helliwood-man in Drama, DVD, Politie, VLAAMS | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hubert damen, daan hugaert, viv van dingenen |  Facebook |

16-02-15

W. Witse - de film.

Hubert Damen, Wim Opbrouck,2014,Katelijne VerbekeWitse, inmiddels gepensioneerd, keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Oude familiewonden worden opengereten. Het duurt niet lang voordat Witse in aanvaring komt met de lokale politie.

2014

20:56 Gepost door Helliwood-man in Drama, DVD, Politie, VLAAMS | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hubert damen, wim opbrouck, 2014, katelijne verbeke |  Facebook |

06-02-15

Hawaii Five-O; season 3.

hawaii five oSeizoen drie begint met de schokkende terugkeer van rechercheur Steve McGarrett’s (Alex O’Loughlin) moeder, die met een geheim rondloopt dat haar naasten in gevaar kan brengen. Ondertussen strijdt het team nog steeds tegen criminaliteit en corruptie op de eilanden, terwijl ze hun privéleven ook nog op de rails proberen te houden. Kono (Grace Park) heeft nog altijd een relatie met de zoon van een Yakuza-baas, Chin Ho (Daniel Dae Kim) krijgt een persoonlijke klap te verwerken en krijgt te maken met spoken uit z’n verleden en Danny (Scott Caan) moet vechten om z’n dochter in Hawaii te houden. De 24 bloedstollende afleveringen voelen als een constante adrenalinestoot.

 

+ Hawaii Five-0 (1973) episode 6.1: Hookman.

 

2012

05-02-15

Hawaii Five-O; season 2.

Alex O'Loughlin, Scott Caan,grace park, james caan,Daniel Dae KimRechercheur Steve McGarrett (Alex O’Loughlin) zit in de gevangenis voor de moord op de gouverneur. Als er nieuwe aanwijzingen zijn in het onderzoek naar de moord op McGarretts vader, komt het eliteteam in actie. En de gemoederen raken nog verder verhit als Kono (Grace Park) op non-actief gesteld wordt, Chin Ho (Daniel Dae Kim) gearresteerd wordt bij de Russische ambassade en het dochtertje van Danno (Scott Caan) ontvoerd wordt. Dus laat je meeslepen met 23 nieuwe afleveringen van deze razendsnelle actieserie…

 

2011

15-01-15

Hawaii Five-O; season 1.

2010, Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Masi Oka, Terry O'QuinnLuitenant ter Zee der 1e klasse Steve McGarrett vervoert met zijn SEAL-team de belangrijke gevangene Adolf Hesse, maar dan krijgt hij een telefoontje van zijn vader die bedreigd wordt door Victor Hesse, die de vrijlating van zijn broer eist. Het team wordt dan zwaar aangevallen en Adolf Hesse komt ter plaatse om het leven, daar kan Victor niet mee leven en schiet John McGarrett, Steve’s vader, dood. Steve gaat naar Hawaï om de begrafenis te regelen, maar heeft daar ook een ontmoeting met de gouverneur van Hawaï. Zij biedt hem volledige immuniteit en volledige inzet bij het opsporen van zijn vaders moordenaars. Steve bedankt daar eerst voor, maar na een aanvaring met Det. Danny Williams van H.P.D. besluit hij toch op het voorstel in te gaan en Steve laat zich overplaatsen naar de vrijwillige eenheid en neemt de taak op zich om het team op te gaan zetten. Hij zoekt een oude vriend van zijn vader, een voormalig agent die werd beschuldigd van corruptie, Chin Ho Kelly op. Hij wil hem ook bij het team hebben, maar Chin voelt daar in eerste instantie weinig voor, aangezien hij de naam van corrupte agent heeft, maar besluit daarna om toch in zee te gaan met Steve. Het team krijgt dan langzaam zijn vorm en als het bij een zaak een vrouw undercover moet laten gaan, heeft Chin de perfecte kandidate; aankomend agente Kono Kalakaua. Zij is het nichtje van Chin, voormalig surfkampioene en binnenkort dus een agente van H.P.D. Steve wil haar er graag bij hebben en besluit al op de zaken vooruit te lopen door haar aan te nemen. Kono neemt de kans maar al te graag aan en zo heeft het team zich geformeerd. Het team wordt belast met zeer uiteenlopende zaken, maar de rode draad in de serie is toch de zoektocht naar de moordenaar van zijn vader. Al snel komt Steve erachter dat zijn moeder, waarvan hij dacht dat ze bij een auto-ongeluk om het leven was gekomen, is vermoord door een autobom die eigenlijk voor zijn vader bedoeld was. Zo komt hij langzaam maar zeker de onderwereld in van Hawaï en merkt al gauw dat de touwtjes in handen zijn van ene Wo Fat, de grootste criminele baas op Hawaï. Er gebeurt niets zonder dat hij er van weet en Steve gaat op jacht naar bewijzen om Wo Fat achter de tralies te krijgen voor de moord op zijn ouders. John McGarrett was namelijk bezig om een zaak aan het licht te brengen van een aantal corrupte agenten, maar hij kon dit aan niemand vertellen. Zijn onderzoek was zo geheim dat hij het met puzzels en cryptogrammen verwoordde aan Steve, die de enige was die zijn puzzels kon oplossen.

2010

12-03-14

Aspe; seizoen 1-9.

Lucas van den Eynde, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Herbert Flack, Herman BoetsHoofdinspecteur Pieter van In staat voor een moeilijke opgave de misdaden in Brugge samen met zijn team op te lossen!

)

26-11-12

Without a trace: season 6.

3 discs met 18 afleveringen.

2007,2008,without a trace,Anthony LaPaglia,Poppy Montgomery,Marianne Jean-Baptiste,Enrique Murciano,Eric CloseDe stoere, onverzettelijke Jack Malone is het hoofd van de afdeling Vermiste Personen van de FBI. En in dit seizoen hebben de fanatieke onderzoekers van de afdeling een bijzonder belangrijke vermissingszaak op te lossen: die van Jack Malone, die in zijn eentje een gevaarlijke zaak onderzoekt en daarbij verdwijnt. De zoektocht naar Jack is nog maar één van de vele enerverende mysterieuze verdwijningszaken. Van een serveerster die 32 miljoen dollar in de loterij heeft gewonnen en een extreme vechtsporter, tot een kerstman uit een winkelcentrum . En een zaak die de afdeling Vermiste Personen samen brengt met de uit Las Vegas afkomstige rechercheurs van CSI: Crime Scene Investigation. Maar het drama en de spanning zijn niet beperkt tot het leven van anderen. Agent Samantha Spade wordt alleenstaande moeder. En Jacks geschiedenis van ongeoorloofde zoektochten, intimidatie van getuigen en overtreding van FBI-protocollen bij zijn zoektocht naar gerechtigheid zou hem uiteindelijk wel eens zijn carrière kunnen kosten.

2007-2008

25-09-12

Code 37 - de film.

code 37

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen...

 

2011

19-07-12

Starsky & Hutch, season 1; disc 3.

starsky and hutch9. The bait: Starsky en Hutch gaan undercover als profesionele drugdealers...

10. Lady Blue: Een oud-collega en ex-vriendin van Starsky wordt vermoord. Het duo komt er al snel achter dat geen nachtclubdanseres was...

11. Captain Dobey... you're dead: Dobey wordt bedreigt tijdens een onderzoen naar mensenrechtactivisten...

12. Terror on the docks: Een havenarbeider heeft een undercoveragent vermoordt...

13. The deadly imposter: Een oude vriend keert terug naar de stad en Starsky en Hutch helpen hem om z'n vrouw en kind op te sporen. Maar was dat wel een goed idee..?

18:21 Gepost door Helliwood-man in Aktie, Politie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: starsky, hutch |  Facebook |

15-04-09

Dempsey & Makepeace; season 1.

1 dm

Disc 1:

1. Armed And Extremely Dangerous
Een undercover-agent wordt vermoord teruggevonden in een slachterij, met zijn zakken vol kaviaar. Dempsey verdenkt een oud en gerespecteerd Brits transportbedrijf ervan een lading van veertig ton het land te willen uitsmokkelen.

Disc 2:

2. The Squeeze
Een Maltese bende heeft een drastische doch effectieve methode ontwikkeld om geldtransporten te overvallen: ze lassen de deuren dicht en laden het hele handeltje op een vrachtwagen, om dan in alle kalmte het geld eruit te roven. Dempsey gaat er achter en om zijn onderzoek te volgen, moet je het spoor lijken maar volgen.

3. Lucky Streak
Net op de avond dat Dempsey de beentjes eens gaat strekken en zijn geluk beproeven in een Londens casino, wordt de geldkoerier overvallen en neergeschoten. Dempsey heeft gezien hoe vlak vóór het incident ene James Bessel (Christopher Strauli) aan de deur werd gezet wegens wangedrag. Hij heeft een modelijk motief, én had een verhouding met één van de croupiers, Rozalind James (Genevieve Allenbury). Maar naast deze inside information moet er dujidelijk nog iemand mee geholpen hebben...

4. Given To Acts Of Violence
Tijdens zijn proces tegen moordenaar Frank Egan (Brian Croucher), trekt de kroongetuige zich, duidelijk geïntimideerd terug, waardoor Egan vrijkomt. Hij werd beschuldigd van een zekere Willie Ferguson (Dave Cooper) opgeruimd te hebben voor zijn baas Archie McAllister (Ian McCulloch). De politie slaagt erin hen af te luisteren, en ze vernemen dat er wéér een grote slag voorbereid wordt, alleen hebben ze ditmaal er een piloot voor nodig. De Amerikaanse piloot, Steven Heller (Neville Jason) kennen ze echter niet persoonlijk van gezicht, en Dempsey en Makepeace overmeesteren hem in zijn hotel, met de bedoeling dat Dempsey zijn plaats inneemt in de bende.

Disc 3:

5. Hors De Combat
Gevangene Frank Price (Derek Ware) wordt uit de gevangenis gehaald met een hoogtewerker (het kan niet elke keer een helikopter zijn), maar buiten wordt hij genadeloos afgeknald in wat een afrekening lijkt te zijn tussen twee onderwereld-figuren, de bende van de old school-crimineel Jack Lang (Godfrey James) en zijn uitdager, de nieuwe, jonge en hippe Bernie Silk (Stephen Greif), die elkaar de controle betwisten over de rosse buurt. Het blijft lijken over en weer regenen, totdat Silk de kleindochter van Lang, Debbie (Nicola Stapleton) laat kidnappen. Uit weerwil laat Lang Silk zelf ontvoeren, en ze komen tot een ruil. Bij de overdracht blijkt echter dat het aan een derde partij zeer gelegen is om allebei de gangsters tegen elkaar uit te spelen, en vervolgens te doden. En wat meer is, Dempsey's nieuwe vriendin Angie (Catriona MacColl) schijnt er meer over af te weten.

6. Nowhere To Run
Twee truckers die het materiaal van een concert van het vasteland weer naar Engeland brengen, maken een stop bij het lokale wegrestaurant, wanneer een autodief er met hun bestelling vandoor gaat. Eén van de twee (Gary Shail) wordt neergeschoten, de andere (Nick Stringer) heeft de dief geïdentificeert als Paul Marshall (Michael Melia), die al wel eens in de opnamestudio's opduikt. Eerst denken Dempsey en Makepeace dat in het bestelwagentje drugs naar Engeland werden gesmokkeld, maar er blijkt een groter complot achter te zitten om een leider van een bvende moslimterroristen uit de gevangenis te krijgen.

7. Make Peace, Not War
Dempsey wordt gevraagd om in de aankomsthal van de luchthaven een drugkoerier uit New York te identiciferen; na de arrestatie van de man, Schwartz (Stuart Milligan), neemt hijzelf de plaats van de koerier in, en zo komt hij op het spoor van een nieuwe, revolutionaire techniek om drugs ongemerkt de grens over te krijgen. Makepeace komt op het spoor van dezelfde zaak na een tip van een heel andere orde: drie kruimeldiefjes zijn bij een nachtelijke strooptocht in een warenhuis op het magazijn van de bende gestoten, en zijn er zonder het zelf te weten met een deel van de drugs vandoor.

Disc 4:

8. Blind Eye
Spikings wordt het slachtoffer van een moordaanslag, net wanneer een gevangene, Charlie Wilson (Desmond McNamara), een boekje wil opendoen over de corrupte praktijken van Spikings' collega Tennant (William Simons). Om er zeker van te zijn dat Wilson zijn mond houdt, laat Tennant zijn zoontje (Rufus Carr-Martindale) kidnappen. Terwijl een tweede aanslag wordt voorbereid, moeten Dempsey en Makepeace bijzonder omzichtig te werk gaan, want anders wordt waarschijnlijk de gijzelaar omgebracht.

9. Cry God For Harry
Een kostbare collectie jaden beeldjes wordt gestolen op het landgoed van Makepeace's vader, Lord Winfield. Net dat weekeinde houdt hij een jachtpartijtje met een achttal gasten, en de kans dat de dief op de gastenlijst staat is niet ondenkbeeldig. Tot grote ergernis van Spikings wordt Makepeace van hogerhand gedetacheerd om de diefstal op te lossen, en ze krijgt er Dempsey cadeau bij. Die weet de geest van de gasten genoeg te beroeren om twee keer op het nippertje aan een moordaanslag te ontkomen.

10. Judgement
Sarah Hackett (Sarah Sherborne), een vriendin van Makepeace die op trouwen staat, wordt op de trein op weg naar Harrod's achtereenvolgens verkracht en vermoord. Haar vader, rechter Lionel Hackett (John Horseley) is er zodanig het hart van in dat hij zelfs een lijkschouwing op zijn dochter verbiedt, om het lichaam van zijn dochter niet te onteren. Makepeace herinnert zich nog een man die zich vreemd gedroeg nabij het station, en aan de hand van haar beschrijving kan de politie een robotfoto verspreiden. Wanneer de man in kwestie, de half simpele John Bates (Colin Procter) zichzelf in de foto herkent, scheert hij prompt zijn snor af. Diezelfde avond nog wordt hij dronken achter het stuur opgepakt, maar de politie herkent hem niet.


1985

25-05-08

The most arresting of Columbo; volume 1.

1c
Ransom For A Dead Man (91', 1971)
De advocate Leslie Williams (Lee Grant) wil haar man vermoorden, en zijn verdwijning doen lijken op een ontvoering. Zo hoopt ze aan het volledige kapitaal van haar man te geraken, inclusief het deel dat voor haar stiefdochter Margaret (Patricia Mattick) is voorbehouden. Margaret verdenkt haar stiefmoeder, maar heeft geen bewijs.

Short Fuse (72', 1972)
Chemie-reus David Buckner (James Gregory) wil zijn bedrijf verkopen, en heeft de hulp van zijn losbollige neef Roger Stanford (Roddy McDowall) nodig om Rogers tante Doris (Ida Lupino) te overtuigen. David heeft zijn chauffeur-detective een hoop bezwarend materiaal over Rogers liederlijke levensstijl laten verzamelen, en dreigt die aan tantetje te tonen als Roger niet meewerkt. Roger heeft echter een scheikunde-opleiding gehad, en trakteert zijn oom op een kistje sigaren met een bom in. Luitenant Columbo mag de restanten van de auto gaan inspecteren.

The Most Crucial Game (70', 1972)
Eric Wagner (Dean Stockwell) heeft een sport-imperium van zijn vader geërfd, maar het interesseert hem allemaal geen reet. Zijn vaders manager, Paul Hanlon (Robert Culp) voorziet hem van de nodige centen en het nodige vrouwelijke vertier wanneer Erics vrouw afwezig is. Die laat echter haar man schaduwen door een privé-detective. Met zijn grillen wordt Eric toch op gegeven ogenblik een te grote last voor Paul, hij vermoordt hem in zijn zwembad en laat het zo goed mogelijk op een ongeluk lijken. In zijn perfect georchestreerd alibi zit er echter één schoonheidsfoutje, en daar struikelt Columbo natuurlijk over.

21:35 Gepost door Helliwood-man in Politie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: peter falk, robert culp, 1971, 1972, roddy mcdowall, columbo |  Facebook |

09-07-07

The most arresting of Columbo; volume 2.

2c

Requiem For A Falling Star (70', 1973)
Nora Chandler (Anne Baxter), een filmster op haar retour, heeft met haar laatste Kollywood-flop de studio's twee miljoen gekost. Het gat in de kas is met de mantel der liefde toegedekt, maar Hollywood-reporter Jerry Parks (Mel Ferrer) heeft een sappig verhaaltje geroken, en probeert Nora ermee te chanteren. Nora Chandler giet voor de garage van Parks een bus benzine uit, en wanneer hij komt aangereden, steekt ze de lont aan het vuur. Terug in de filmstudio verneemt ze dat niet Parks maar haar assistente, Jean Davis (Pippa Scott), die een relatie met Parks had, in de wagen zat. Columbo, die een fan blijkt te zijn van Nora Chandler, wordt gemobiliseerd, en treft in het onderzoek verschillende hiaten aan.

The Most Dangerous Match (70', 1973)
De Amerikaanse schaakgrootmeester Emmett Clayton (Laurence Harvey) neemt het in een titelgevecht op tegen de voormalig Russische wereldkampioen Tomlin Dudek (Jack Kruschen), die zich vijf jaar geleden uit de sport heeft teruggetrokken. De avond voor de match ontmoeten ze elkaar in een klein restaurantje, waar Dudek eigenlijk niet mag komen omwille van zijn suikerziekte. Al snel kunnen de twee de verleiding niet weerstaan om elkaars kunnen eens af te tasten, en hieruit blijkt dat Clayton roemloos het onderspit gaat delven. Hij verzint een plannetje om Dudek in een spijtig ongeluk met een vuilnisverwerker te lokken. Dudek overleeft echter de aanslag, maar is buiten westen. Zodra hij wakker wordt en de ware toedracht kan heven, hangt Clayton. Die moet proberen om de job af te maken, en daarbij Columbo te passeren.

Lovely But Lethal (70', 1973)
Viveca Scott (Vera Miles) hoopt haar cosmetica-imperium van de financiële ondergang en daarmee gepaard gaande overname door haar concurrent David Lang (Vincent Price) te redden door een miraculeuze nieuwe uitvinding: een crème die rimpels kan doen verdwijnen. Vlak voor de lancering komt haar hoofdonderzoeker, dr Murchinson (Fred Draper) met het ontstellende nieuws dat volgens zijn laatste tests de crème niet meer werkt dan laten we zeggen jezelf insmeren met frituurolie. Nogal logisch, want Karl Lessing (Martin Sheen), de playboy van het research-departement is met de juiste formule weg, en chanteert mevrouw Scott voor minstens een mede-partnerschap in de zaak. In een razende bui slaat ze hem dood met een microscoop.

Publish Or Perish (71', 1974)
De cassante uitgever Riley Greenleaf (Jack Cassidy) ziet met lede ogen zijn sterauteur Alan Mallory (Mickey Spillane) naar een concurrerende uitgeverij vertrekken. Hij heeft de geschifte Vietnamveteraan Eddie Kane (John Chandler) onder de arm genomen om Mallory van kant te maken, in ruil waarvoor hij Kanes "explosieven-kookboek" zal uitgeven. Om zichzelf als verdachte uit te sluiten zorgt hij ervoor dat alle aanwijzingen naar hem leiden, maar dat hij tegelijkertijd een perfect sluitend alibi heeft voor het tijdstip van de moord. Luitenant Columbo gelooft heel even dat iemand de moord in de schoenen van Greenleaf heeft willen schuiven. Maar zoals gewoonlijk bestaat de perfecte moord niet, en heeft Greenleaf één in het (glazen?) oog springend detail over het hoofd gezien.

1973 - 1974

17-11-05

Starsky & Hutch, season 1; disc 1.

Seizoen 1
Pilot.
Er wordt een koppel vermoord in hun auto. Maar blijkbaar hebben ze de verkeerden vermoord. De bedoeling was Starsky te elemineren!
1 - Savage Sunday
Een ouder echtpaar verstopt een bom in hun auto om te dreigen City Hall op te blazen om zo aandacht te krijgen voor de verschrikkelijke omstandigheden in het verzorgingstehuis. Dan wordt de auto gestolen..
2 - Death Ride
De helden worden achtervolgd door meedogenloze criminelen wanneer ze de dochter van een hoge maffiabaas proberen te beschermen. De maffiabaas is kroongetuige in een balngrijke zaak.
3 - Texas Longhorn
Wanneer de vrouw van een rijke autohandelaar wordt verkracht en vermoord door een stel drigsverslaafden moeten Starsky en Hutch er alles aan doen om te voorkomen dat de gebroken man het recht in eigen hand neemt.

08:09 Gepost door Helliwood-man in Aktie, Politie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: starsky, hutch |  Facebook |

27-09-05

Crime DVD.

Witse.
1. De ommekeer.
Speurder Witse (Hubert Damen) van de Federale Recherche Brussel zit achter de moordenaars van een juwelier aan. Tussendoor kampt hij met privéproblemen: zijn baas heeft een affaire met zijn vrouw. Na een zware aanvaring met de man, wordt hij weggepromoveerd. Hij wordt benoemd tot commissaris van de Federale Recherche in Halle, waar hij de moordsectie gaat leiden.
Flikken.
1. Partners.
Na de zoveelste aanvaring met een mannelijke collega krijgt Tony (Joke Devynck) van baas Duprez een nieuwe partner toegewezen: Britt Michiels. Meteen worden beide vrouwen uitgestuurd voor een eerste zaak.
Heterdaad.
1. eerste aflevering.
Liddy wordt vermoord gevonden in haar villa. Het huis is grondig opgekuist en op enkele juwelen na is er niks gestolen. De BOB-ploeg ontdekt dat Liddy een actief liefdesleven had en een zoon waarmee ze in onmin leefde. Een foto zet hen op het spoor....

15:08 Gepost door Helliwood-man in Politie, VLAAMS | Permalink | Commentaren (0) | Tags: witse, flikken, heterdaad |  Facebook |