07-12-17

Ash vs. evil dead; season 2. (2016)

Vervolg op de 'Evil Dead' trilogy...

evil deadAsh verlaat het dorp Jacksonville en terugkeert naar zijn geboorteplaats; Elk Grove. Hier gaat hij de confrontatie aan met Ruby. De twee zullen echter snel moeten gaan samenwerken, want Elk Grove blijkt een bron van het kwaad...

03-01-17

Fear the walking dead; season 2. (2016)

Alycia Debnam Carey,Frank Dillane, Cliff Curtis, Mercedes Mason,bd,2016, Kim Dickens

De gezinnen hebben het moeilijk. De eenheid die ze even leken te vormen, lijkt nu erg ver weg door de gebeurtenissen op het landgoed Abigail. Alicia (Alycia Debnam-Carey) begrijpt niet waarom Madison (Kim Dickens) weigerde om Nick te laten gaan. Travis (Cliff Curtis) ziet dat de apocalyptische duisternis Chris (James Henrie) steeds meer in zijn greep krijgt en probeert hem hierbij te helpen. Ofilia (Mercedes Mason) wordt sterk beïnvloed door het verleden van haar vader Daniel (Ruben Blades) en dit beïnvloedt haar hoop op een nieuw leven in deze duistere wereld. Strand (Colman Domingo) wordt, ten slotte, verteerd door zijn eigen verdriet.

2016

02-01-17

Fear the walking dead; season 1. (2015)

Kim Dickens, Mercedes Mason, Cliff Curtis,2015,bd, Alycia Debnam-Carey, Rubén Blades

Fear the Walking Dead is de epische serie die zich afspeelt in het universum van de The Walking Dead. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een gescheiden familie die op zoek is naar de oorzaak van de zombie-apocalyps, in een stad waar men heen gaat om te ontsnappen aan de werkelijkheid, het verleden te vergeten en geheimen te bewaren. De alledaagse druk waar de familie mee kampt, gaat op een lager pitje als blijkt dat de samenleving aan de rand van de afgrond bungelt. De familie wordt hierdoor gedwongen haar duistere verleden te vergeten of deze juist te omarmen. Ondertussen dreigt de mysterieuze uitbraak in een middelbare school het kleine beetje veiligheid te verstoren dat decaan Madison Clark en docent Engels Travis Manawa hebben weten te creëren. Een noodgedwongen overlevingstocht gaat van start…

2015

30-12-16

Ash vs. evil dead; season 1. (2015)

Vervolg op de 'Evil Dead' trilogy...

ash vs evil dead

Ash Williams heeft een onvolwassen lifestyle en woont op zichzelf in een caravan in het bos. Nietsvermoedend ontwaakt Ash na het lezen van het dodenboek een demon. Deze Kandarian demon brengt een reeks nieuwe plagen met zich mee. Het is aan Ash om het kwaad te bestrijden.

24-10-06

Point Pleasant; disc 1.

point 1

 

1. Pilot;

Tijdens een verschrikkelijke zomerstorm in het kustplaatsje Point Pleasant spoelt de bewusteloze Christina Nickson op het strand aan. Haar komst luidt het begin van een reeks dodelijke, voorbestemde gebeurtenissen in.

2. Human nature.

Terwijl Christina in de St. Martins kerk naar informatie over haar familie zoekt, arriveert Lucas Boyd in de stad om Christina in de gaten te houden.

3. Who's your daddy?

Christina's pleegvader weigert haar te vertellen wie haar echte vader is. Maar van pastoor Tomas hoort zij dat zij de dochter is van de duivel. De pastoor is er echter van overtuigd dat zij de strijd tegen het Kwaad kan winnen.

4. The lonely hunter.

Boyd zorgt commotie als hij Amber, de familie Kramer en de familie Parker uitnodigt voor een feestje. Pastoor Tomas vertelt Christina dat de kwade krachten steeds sterker worden in Point Pleasant.

5. Last dance.

Boyd veroorzaakt nog meer opschudding door het organiseren van een dansmarathon waarbij hij de deelnemers tegen elkaar ophitst. Hij vertelt Christina dat hij haar enige echte vriend is.

1995

18:01 Gepost door Helliwood-man in Horror | Permalink | Commentaren (0) | Tags: aubrey dollar, dina meyer, elisabeth harnois, grant show, richard |  Facebook |

Point Pleasant; disc 2.

point 2

6. Secrets and lies.

Nadat Christina nieuwe aanwijzingen van pastoor Tomas over haar moeder heeft gekregen, volgen Judy en Jesse haar stiekem om erachter te komen wat er precies gaande is.

7. Unraveling.

Er ontstaat een band tussen Christina en Jesse door het feit dat beiden geheimen over hun vader hebben ontdekt. Boyd vermoedt dat Meg hem doorheeft en probeert het zo te draaien alsof het lijkt dat ze gek geworden is.

8. Swimming with Boyd.

Christina en Judy drogeren Boyd in de hoop de waarheid van hem te horen. Meg ondergaat ondertussen een reeks testen in het ziekenhuis nadat Christina heeft beweerd dat Boyd verantwoordelijk is voor haar toestand.

9. Waking the dead.

Pastoor David keert terug van de doden. Ben vernietigd keer op keer een videoband waarop te zien is dat Isabelle zelfmoord wil plegen, maar de band keert steeds weer op mysterieuze wijze terug.

1995

Point Pleasant; disc 3.

point 3

10. Hell hath no fury like a woman choked.

Jesse worstelt met de kennis over zijn dood die jaren geleden heeft plaatsgevonden. Boyds vriendin gaat samenwerken met Christina en Meg ziet eindelijk de videoband van Isabelle.

11. Missing.

Als bewoners van het stadje verdwijnen, komt Jesse erachter dat hij Christina moet doden. Anders zal Point Pleasant platbranden en zullen zijn dierbaren sterven.

12. Mother's day.

Christina is geschokt als haar moeder ineens opdaagt. Judy's vader laat haar moeder in een psychiatrische instelling opnemen en Jesse komt erachter welke rol zijn moeder speelt in de strijd tegen Christina.

13. Let the war commence.

Logan komt eindelijk achter de verblijfplaats van de vermiste bewoners. Terwijl de boze Christina op Jesse wacht, roept zij de Kramers ter verantwoording. Het begin van de voorbestemde ultieme confrontatie!

2005