24-04-17

Painkiller Jane.

Gebaseerd op de gelijknamige comicbook reeks.

kristanna Loken, alaina huffman,dvd,2009Jane Vasco, een topagente van de antidrugsbrigade, is een indrukwekkende verschijning. Als dusdanig wordt ze gerekruteerd door een geheime regeringscel die "Neuro's" - personen met bovenmenselijke neurologische krachten - opspoort en neutraliseert. Al snel blijkt dat Jane zelf misschien ook wel een "Neuro" is. Tijdens haar eerste missie ontdekt ze, na een val van de 46e verdieping, dat ze niet kan doodgaan, al is de pijn er niet minder om. Geïntrigeerd door haar nieuwe krachten, is Jane vastbesloten om zoveel mogelijk over de Neuro's te weten te komen.

Komplete serie van 22 afleveringen.

2009

19:11 Gepost door Helliwood-man in DVD, Fantasy, Politie, Science Fiction | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kristanna loken, alaina huffman, dvd, 2009 |  Facebook |

26-01-17

Arrow: season 4. (2015 - 2016)

2015,2016,bd,

Oliver Queen (oftewel The Arrow) en zijn geliefde, computernerd Felicity Smoak, hebben Star City verlaten om een nieuw leven te beginnen. Maar hij wordt weer teruggeroepen door Olivers zus Thea en advocaat Laurel Lance, die het recht in eigen handen heeft genomen. Ze vragen hem om het op te nemen tegen de kwade organisatie H.I.V.E., geleid door de gevaarlijke Damien Darhk. De rivaliteit loopt hoog op, loyaliteiten verschuiven en de strijd om rechtvaardigheid gaat door...

Deze box bevat de 23 afleveringen van het vierde seizoen.

25-01-17

Supergirl: season 1. (2015 - 2016)

supergirl

Kara Danvers heeft dezelfde krachten als haar neef Superman, maar gebruikt ze niet. Integendeel: Kara Danvers (Melissa Benoist) laat zich dag in dag uit slaafs behandelen door haar veeleisende baas (Calista Flockhart).
Maar dan gebeurt er iets waardoor ze haar vermogens wel móet gebruiken: het vliegtuig waarin haar zus (Chyler Leigh, bekend van Grey's Anatomy) zit, dreigt neer te storten. Supergirl Kara aarzelt geen moment en redt het vliegtuig van een ramp. Vanaf dat moment weet de wereld van haar bestaan, maar ze moet haar identiteit verborgen houden.

Deze box bevat de 20 afleveringen van het eerste seizoen.

24-01-17

The Flash: season 2. (2015)

the flash

Barry heeft het zwarte gat weten te stoppen, maar is door zijn ervaringen in seizoen 1 en het feit dat Ronny hierbij om het leven gekomen is nu erg op zichzelf. Een nieuw gevaar dient zich aan wanneer blijkt dat het zwarte gat de poort geopend heeft naar een parallel universum. Vanuit dit universum (Earth 2 genaamd) zijn 2 nieuwe mensen met supersnelheid naar Barry's wereld (Earth 1) gekomen; een andere Flash genaamd Jay Garrick en de superschurk Zoom. Zoom stuurt met regelmaat nieuwe metahumans vanuit Earth 2 naar Earth 1 om Barry te doden. Behalve van Jay Garrick krijgt Barry ook steun van de Dr. Harrison Wells van Earth 2, die volgens eigen zeggen verantwoordelijk is voor de creatie van Zoom. Maar in de midseizoensfinale overtuigd Zoom hem om Barry's krachten af te nemen, door hem te beloven dat hij zijn dochter terugkrijgt als hij hem helpt.

Deze box bevat de 23 afleveringen van het tweede seizoen.

23-01-17

Arrow: season 3. (2014 - 2015)

arrow

Oliver Queen heeft het weer niet makkelijk: nieuwe vijanden maken hem het leven zuur en de uitdagingen die voor hem liggen worden steeds zwaarder. Dat geldt niet alleen voor Olivers superheldencarrière; ook privé valt er genoeg te winnen. Toch is er wat balans: in zijn strijd tegen de misdaad vindt Oliver nieuwe bondgenoten met krachten die zijn bevattingsvermogen zelfs te boven gaan...

Deze box bevat de 23 afleveringen van het derde seizoen.

22-01-17

The Flash: season 1. (2014)

the flash

In deze spin-off van de populaire superheldenserie Arrow volg je Barry Allen (Grant Gustin), een briljante eenling die werkt voor de Central City Police Department. Zijn tragische verleden heeft ervoor gezorgd dat Barry bijzondere interesses heeft: onopgeloste zaken, paranormale gebeurtenissen en wetenschappelijke ontdekkingen. Niets is echter zo interessant als wat er met hem gebeurt: na een ongeluk ontwikkelt hij bovennatuurlijke snelheid. Het duurt dan ook niet lang voordat Central City zijn eigen gemaskerde held heeft: The Flash.

Deze box bevat de 23 afleveringen van het eerste seizoen.

21-01-17

Arrow: season 2. (2013 - 2014)

arrow

Oliver Queens keert terug om zijn moeder, zijn zus en het bedrijf dat onder vuur ligt te beschermen – maar ontdekt dat zijn medestanders en vijanden van kant zijn gewisseld. De wurggreep die het kwaad heeft op alles wat hem lief is, heeft iets te maken met zijn noodlottige schipbreuk. Zal er gerechtigheid komen in het ademloos spannende tweede seizoen?

Deze box bevat de 23 afleveringen van het tweede seizoen.

20-01-17

Arrow: season 1. (2012 - 2013)

arrow

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand, totdat men ontdekte dat hij nog in leven was en op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan zat. Wanneer hij terugkeert naar in Starling City, wordt hij onthaald door zijn toegewijde moeder Moira, geliefde zuster Thea, en zijn beste vriend Tommy, maar ze voelen dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid verbergt over de man die hij is geworden, wil hij wanhopig zijn acties die hij vroeger nam weer goedmaken. Als Oliver weer het contact heeft met degenen die het dichtst bij hem staan, creëert hij het ​​geheim van de personage van Arrow - een burgerwacht - om de misstanden van zijn familie recht te zetten, de kwalen van de samenleving te bestrijden, en om Starling City weer te herstellen in zijn oude glorie. Overdag speelt Oliver de rol van een rijke, zorgeloze en onzorgvuldig rokkenjager die hij vroeger was - geflankeerd door zijn toegewijde chauffeur / bodyguard, John Diggle - terwijl hij zorgvuldig zijn geheime identiteit blijft verbergen.

Deze box bevat de 23 afleveringen van het eerste seizoen.

14-01-15

The Librarian III: The curse of the Judas Chalice.

Noah Wyle, Bob Newhart,2008,Stana KaticDe wereld loopt gevaar door vampiers. Flynn Carsen is de enige die redding kan brengen. Hij wordt naar New Orleans gestuurd, waar hij met behulp van de mooie Simone, een gekidnapte professor moet zien te redden en de vampieren te lijf moet gaan.

2008

13-01-15

The Librarian II: Return to King Solomon's Mines.

 Noah Wyle, Gabrielle Anwar, Lisa Brenner,2003Bibliothecaris annex avonturier Flynn Carsen (Noah While) gaat ditmaal op zoek naar de mijnen van koning Solomon, diep in het Afrikaanse continent. Maar er zijn meer kapers op de kust. De vraag is of Flynn dit tot een goed einde weet te brengen.

2006

22-12-14

The Librarian I: The quest for the spear.

Noah Wyle, Kyle MacLachlan,2004,Sonya Walger

Een schrandere bibliothecaris gaat erop uit als een magisch artefact wordt gestolen uit een bibliotheek. Hij wil zich ervan vergewissen dat het gestolen stuk veilig terug komt. Om dit te doen maakt hij gebruik van de diensten van een dame die uitblinkt in martial arts. Zij blijkt ook de krachtige macht te zijn in hun relatie.

2004

2004

07-09-08

Robin of Sherwood ; season 2, disc 1.

1b

1 The Prophecy.
De Sheriff van Notthingham is tijdelijk afwezig en Sir Gisburne neemt de Sheriff’s positie waar. Natuurlijk jaagt hij op Robin en zijn vrijbuiters en hij heeft zelfs een slim plannetje bedacht, want hij heeft Little John gevangen weten te nemen. Echter, deze zaak krijgt een vreemde wending als blijkt dat prins John, de broer van koning Richard, Notthingham met een bezoek vereerd. John wil namelijk vast laten leggen dat als er iets met Richard gebeurd, hij de aangewezen troonopvolger is en daar heeft hij de Abt voor nodig. Bovendien wordt Robin geleid door een visioen van Herne. Dit maakt dat er een complex spel van list en bedrog ontstaat met een verassing voor Marion en John.
2 The Children Of Israel.
De Sheriff van Nottingham schijnt terug te keren van zijn afwezigheid en Robin zijn vrijbuiters zijn van plan hem op te wachten en te ontdoen van het geld dat hij vervoert. De val wordt gezet, maar de overval gaat mis als Will zich niet aan het plan houdt en het gevolg is dat broeder Tuck gewond raakt. Als de Sheriff eenmaal terug in Notthingham is word thij aan gesproken door de joodse geldschieter Joshua de Talmont waaraan hij een grote som geld schuldig is, maar de Sheriff is helemaal niet van plan te betalen. Dus zorgt de Sheriff dat er een hetze ontstaat tegen de joden in York, in de hoop dat Talmont daarbij wordt gedood. Echter, Gisburne heeft een oogje op de lieftallige dochter van Talmont en heeft andere plannen met haar. Zo komt het dat ze Sherwood Forrest in vluchten, waar een confrontatie tussen Gisburne, de Sheriff en Robin en zijn vrijbuiters plaats vind, maar de oplossing komt via een oud heilig boek met mysterieuze krachten.
3 Lord Of The Trees.
Gisburne is weer waarnemend Sheriff in Nottingham, bij afwezigheid van de Sheriff. Hierdoor neemt hij zijn kans waar en huurt een stel brute Vlaamse huurlingen in om Robin en zijn vrijbuiters op te sporen en te doden. Helaas is het voor Robin en zijn vrijbuiters en de locale bevolking de tijd voor de “The Blessing”. Dit is een oud vruchtbaarheids- en zegeningritueel en een tijd waarin geen bloed vergoten mag worden. Natuurlijk laat Gisburne en zijn huurlingen zich daar niet mee tegenhouden, dus is het aan Robin om een list te verzinnen waarmee ze kunnen vechten zonder bloedvergieten. Hier krijgen ze ook nog een beetje hulp van Herne en de bomen.

1985

13:24 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1985, robin of sherwood |  Facebook |

Robin of Sherwood ; season 2, disc 2.

2a

4 The Enchantment.
Toen de boosaardige Baron De Belleme door Robin werd gedood, werden zijn rijkdommen nooit gevonden. Nu is de inhalige Sheriff van Nottingham van de plan om de plaats van dit fortuin te ontdekken. Hij heeft daarvoor één van de Baron’s zijn helpsters gevangen genomen en Gisburne is deze op gruwelijke wijze aan het ondervragen. Ondertussen is Robin betoverd door de heks Lilith, de andere helpster van de Baron. Onder haar betovering doet Robin alles wat zij opdraagt en brengt haar zelf de Zilveren Pijl van Herne. Dit maakt dat Lilith in staat is om de Baron tot leven te brengen en die wil wraak. Inmiddels zijn de Sheriff en Gisburne op weg naar de ruïne van het kasteel van de Baron. Dit maakt dat er een confrontatie tussen deze drie partijen plaats zal vinden. Gelukkig krijgen Marion en de vrijbuiters hulp van Herne om de betovering van Robin te verbreken, maar zal dit op tijd zijn.
5 The Swords Of Wayland (1).
Een groep streng religieuze nonnen is in werkelijkheid een sekte van heksen, die het kwaad aanbidden. Zij worden geleid door Morgwyn van Ravenscar die op zoek is naar de zeven mystieke Zwaarden van Wayland. Deze zijn nodig om zwarte magie ritueel uit te voeren, waarmee ze Lucifer kunnen oproepen. Toeval wil dat Albion, het zwaard van Robin, ook één van de zeven zwaarden van Weyland blijkt te zijn. In hun zoektocht terroriseert de sekte de locale bevolking en hierdoor krijgen Robin en zijn vrijbuiters het verzoek via een oude bekende van Marion, Gareth van Uffcombe, om te komen helpen. Robin en zijn vrijbuiters besluiten aan dit verzoek te doen en reizen af naar Uffcombe. Daar weten ze het dorp tegen een aanval van de Honden van Lucifer te beschermen en ontdekken dat enkele van de Honden van Lucifer locale zijn,die onder invloed van Morgwyn staan. Echter, als Robin op onderzoek uit gaat wordt hij gevangen door Graaf Godwin.

1985

13:21 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1985, robin of sherwood |  Facebook |

Robin of Sherwood ; season 2, disc 3.

3a

6 The Swords Of Wayland (2).
Graaf Godwin, die Robin gevangen zet gelooft niets van zijn verhaal en neemt Albion van hem af. Ondertussen is Morgwyn ook naar Godwin afgereisd en weet de Graaf te overtuigen dat haar kerk recht op het zwaard heeft. Inmiddels is Marion als Lady ook in Godwin, maar ze weet de Graaf niet te overtuigen. Er zit dus maar een ding op en dat is Robin helpen te ontsnappen. Dit lukt uiteindelijk, maar eenmaal op weg naar de kerk van Morgwyn blijkt dat de vrijbuiters behekst zijn door de magie van Morgwyn en Robin tegen houden. Als dit gelukt lijkt te zijn, staat er niets meer in de weg voor Morgwyn om Lucifer aan te roepen tijdens het ritueel met de zeven Zwaarden van Waynland. Echter, Herne zorgt dat Robin een klein beetje hulp krijgt maar het is aan Robin de krachten van duisternis onder ogen te zien.
7 The Greatest Enemy.
Will denkt dat Nasir de groep vrijbuiters zal gaan verlaten als hij hem met twee gemaskerde Saracenen ziet praten. Ondertussen krijgt de Sheriff van Nottingham onverwachts bezoek van Hubert de Giscard, de heraut van Koning John. Giscard maakt het zeer duidelijk dat Koning John zijn geduld over het onvermogen van de Sheriff om Sherwood van Robin Hood te verlossen, op is. Omdat zijn positie en leven op het spel staat raakt de Sheriff extra gemotiveerd om de jacht op Robin en zijn vrijbuiters grootscheeps aan te pakken. Hij zet onder bedreiging een sluwe val in Wickham en weet John en Will te vangen. Alhoewel Robin, Marion, Tuck en Munch weten te ontsnappen, krijgt de Sheriff al snel Tuck te pakken. Als Nazir te weten komt wat er in Wickham is gebeurd, schiet hij snel te hulp. Maar ook hij wordt snel door Gisburne overmeesterd. Inmiddels volgt de Sheriff de anderen met een groot leger en het gebruik van honden. Dan worden Robin, Marion en Much boven op een heuvel ingesloten door het leger van de Sheriff, de vraag is kan de Hooded Man en zoon van Herne de Jager nog ontsnappen…

1985

13:19 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 1985, robin of sherwood |  Facebook |

30-07-08

Robin of Sherwood ; season 1, disc 1.

1

1 & 2. Robin Hood And The Sorceror.
1180, de Britse eilanden. Het Saksische dorp Loxley wordt uitgemoord en van de kaart geveegd door soldaten van de Normandiers tijdens een opstand. De leider van de opstand Ailric, tevens beschermer van het dorp en houder van de “zilveren pijl” - een oud symbool van mystieke prechristelijke godsdienst - slaagt er net op tijd in om zijn vijf jaar oude zoon, Robin in veiligheid te brengen. Echter Ailric wordt door de Sheriff van Nottingham gedood, die tevens van hem de “zilveren pijl” steelt. In zijn laatste adem fluistert de Ailric in het oor dat de "man met een kap" (The Hooded Man) zijn tirannie zal komen bestrijden.
Het is vijftien jaar later als Robin en zijn pleegbroer Much gevangen worden genomen door Guy Of Gisburne, wegens het doden van een hert dat aan de Abt van Hugo toebehoorde. Robin en Much worden in de kerkers van het Kasteel van Nottingham gegooid, waar hij kennis maakt met Will Scarlet en enkele anderen. Omdat geen van de mannen van plan is om zich aan de wreedheden van de Abt te onderwerpen, besluiten ze samen te werken. Het lukt ze om te ontsnappen en tijdens zijn vlucht maakt Robin kennis met de mooie Lady Marion en zonder dat ze het in de gaten hebben, is het liefde op eerste gezicht. Lady Marion is echter van plan het klooster in te gaan om non te worden, om zo de boosaardige Baron de Belleme te ontlopen die haar wil trouwen. De Baron houdt zich ook met zwarte magie bezig en heeft inmiddels ook Little John op Robin afgestuurd om hem tegen te houden. Maar Robin weet de betovering te verbreken.
Eenmaal aangekomen in het bos van Nothingham zijn de mannen van plan om verder te vluchten, maar Robin krijgt een bezoek van een tovenaar die hem vertelt de zoon van Herne te zijn en dat hij de nieuwe heerser van het bos is met de naam Robin Hood (Robin The Hooded Man). Robin weet de anderen te overtuigen dat de tijd van vluchten voorbij is en dat zij in opstand moeten komen tegen de tirannie van de Sherrif en de Abt. Ze laten hun kracht en macht over het bos zien, ook weten ze de soldaten van Guy Of Gisburne uit te schakelen en sturen hem terug met een boodschap. Deze boodschap komt luid en duidelijk aan bij de Sheriff.
3 The Witch Of Elsdon.
De aantrekkelijke Jennet en haar echtgenote worden door Gisburne beschuldigd van hekserij en niemand uit het dorp durft tegenspraak in te brengen. En tijdens de korte rechtzaak heeft de Abt dan ook snel een vonnis geveld en beide worden tot de doodstraf veroordeeld. Als Robin de belastingcollecteur van de Sheriff berooft en niemand op de uitgeloofde beloning op het hoofd van Robin ingaat omdat Robin hen van voedsel en goederen voorziet, smeed de Sheriff een nieuw plan. De sheriff doet Jennet het voorstel om haar en haar echtgenoot zal laten gaan als zij van haar heksenkennis gebruik maakt. Ze moet het vertrouwen van Robin winnen, zodat ze hem en zijn mannen kan drogeren, waardoor ze gevangen kunnen worden genomen. Als Jennet weigert, zal zij moeten toezien hoe haar echtgenoot dood gemarteld wordt. Jennet stemt in met dit snode plan, maar de Sheriff heeft in zijn plan geen rekening gehouden met Marion, die zich steeds meer als een vrijbuiter gaat gedragen.

1984

Robin of Sherwood ; season 1, disc 2.

2

4 Seven Poor Knights From Acre.
Een groep van zeven arme Ridders van Acre komen terug van een kruistocht uit het heilige land en zijn op weg naar huis. Deze Ridders zijn Tempeliers (wrede fanatieke militaire monniken) die nu in een extra wrede stemming zijn omdat iemand het wapensymbool van hun banier heeft gestolen. Zonder dit zijn zij ten schande opgeschreven. Als hun pad met Robin en zijn vrijbuiters kruist, zien zij hen voor de dief aan. En na een schermutseling nemen zij Much als gijzelaar. Much zal gedood worden, tenzij Robin het wapensymbool teruggeeft. Robin heeft inmiddels wel een idee wie het gestolen zou kunnen hebben, maar de dief is inmiddels in handen van de Sheriff en Gisburne. Robin moet dus een list verzinnen om het wapensymbool uit handen van de Sheriff te krijgen om Much te redden.
5 Alan A Dale.

Omdat Little John in Wickham is aangetroffen tijdens een bezoekje aan Meg, zijn liefje, legt de Sheriff Wickham extra belasting op. Ondertussen onderscheppen Robin en zijn vrijbuiters Alan Dale, een hopeloos romantische minstreel die verliefd is op Mildred, de 16-jaar oude dochter van Baron de Bracy. Helaas voor Alan wordt Mildred aan de Sheriff uitgehuwelijkt. Alhoewel de Sheriff,het gehele idee haat, kan hij de bruidschat die daarmee gepaard van 10.000 zilveren Marken, niet laten lopen. Robin en zijn vrijbuiters besluiten Alan te helpen en Mildred van het huwelijk met de Sheriff te redden, bovendien zal de bruidsschat goed van past komen om de inwoners van Wickham te helpen.
6 The King's Fool.

Als een eenzame ridder door het bos rijdt, wordt hij overvallen door een moordende roversbende, gelukkig wordt hij gered door Robin en zijn vrijbuiters. Robin neemt de ridder nietsvermoedend mee naar het kamp, alwaar hij hem gastvrij ontvangt. Later blijkt het koning Richard Leeuwenhart te zijn die net terug is gekeerd uit zijn gevangenschap waar hij voor losgeld gevangen werd gehouden. Richard toont zijn dankbaarheid voor de redding door Robin en zijn vrijbuiters gratie te verlenen en nodigt hen uit in het kasteel van Nothingham. Daar laat Robin zich geheel inpakken door de krachtige persoonlijkheid van Richard. Ondertussen is Richard bezig orde op zaken te stellen om zijn herwonnen macht te laten gelden en hierbij kruipt de adel en de kerk voor hem door het stof om in zijn gunst te blijven of juist komen. Richard maakt dan ook dankbaar gebruik van de naïviteit van Robin en overreed Robin om voor hem te gaan strijden. Inmiddels hebben de vrijbuiters door wat er gaande is en dat het vertrouwen in Richard en zijn machtsbeluste volgelingen verkeerd en gevaarlijk is en verlaten Robin een voor een om terug te keren naar het bos. Als dan het moment van verraad plaatst vind is het te laat en wordt Robin hard wakker geschud, want Marion wordt dodelijk getroffen en het enige dat haar kan redden is de magie van Herne….
1984

28-06-08

La prophétie d'Avignon.

 

a
Disc 1:

1. In het Pausenpaleis van Avignon beëindigt de nachtwaker (vertolkt door Franck Adrien) zijn ronde. Plots lijkt een stenen waterspuwer op het binnenplein tot leven te komen. Hij verspreidt een vreemde gouden gloed in zijn ogen die op de voeten van de nachtwaker valt en een gouden bal valt uit de muil van de gargouille. Enkele uren later wordt de man overreden door een auto. Daarbij wordt de bal gevonden door een lid van een geheim en duister genootschap, de Broeders van Judas, dat zich kenmerkt door een letter J.

2. Ervan overtuigd dat haar grootvader werd vermoord, waarschuwt Estelle de politie. Commissaris Anne Renard (gespeeld door Annie Grégorio), die eerst bijzonder sceptisch reageert, begint een veronderstelling van moord bevestigen. Estelle heeft het moeilijk door de dood van haar grootvader en trekt naar zijn huis. Daar ontdekt ze zijn kleine zwarte notitieboekje. Ze bladert erin en vindt een bladzijde met een gotische letter J, het symbool voor het geheime genootschap Broeders van Judas. Ze krijgt opeens een visioen waarin ze zichzelf als klein meisje (vertolkt door Laura Parrel) bij haar grootvader. Daarin ziet ze dat Henri haar uitleg geeft over de Profetie. Anne Renard doet haar uit haar droom ontwaken, omdat ze een huiszoeking wil verrichten bij haar grootvader.

3. Door de dood van David heeft Estelle geen andere keuze om op de vlucht te slaan. Daarbij wordt ze alweer geholpen door Olivier Royal. Ondertussen komt Elsa, de vriendin van Estelle, thuis. Daar wordt ze door de politie ondervraagd, maar ze is zo van slag dat ze geen woord kan uitbrengen.

4. Olivier haalt Estelle uit haar trance. Hij vertelt haar dat alles in orde is en dat ze nergens bang voor hoeft te zijn. Ze kussen elkaar, terwijl Doña Flores toekijkt. Anne Renard en Trihn gaan naar het onderzoek van de handen, die ze in de vorige aflevering hebben gevonden. De forensisch onderzoeker vertelt hen dat ze van een man afkomstig zijn, dat hij getrouwd is en dat ze door een 'vakman' zijn afgesneden. Verder zegt hij nog dat ze met een Russisch middel zijn gebalsemd. Renard geeft Trihn de opdracht om de vingerafdrukken te onderzoeken en ook na te vragen of men onlangs geen lijk zonder handen heeft gevonden.

Disc 2:

5. Na haar ontdekking loopt Estelle weg op straat. Ondertussen heeft Olivier zich gewassen en afgedroogd en gaat hij op zoek naar Estelle. In de slaapkamer merkt hij dat het bed leeg is. Hij doorzoekt zijn hele huis, maar kan haar niet vinden. Estelle loopt intussen naar de politie en wenst daar commissaris Renard te spreken. Estelle wil haar ervan overtuigen dat Olivier lid is van de Broeders van Judas en dat hij de moorden van professor Brac, haar grootvader en David op zijn geweten heeft. Maar Anne Renard, even cynisch als ze steeds is, stuurt Estelle met een kordaat gebaar weg. Kort nadat ze is vertrokken, belt Renard naar Olivier om hem te melden dat ze weet van de gotische letter J op zijn rechterschouder.

6. Olivier verwittigt de GIGN (Groupe d'Intervention de la Gendarmerie Nationale). De politie komt het warenhuis binnengestormd en onderzoekt meteen de gang waaruit Olivier en Estelle komen. Als de kust veilig is, dalen ook Anne Renard en Trihn af, op de voet gevolgd door Estelle en Olivier.Als ze beneden komen in de ondergrondse parking, is alles leeg en verlaten. Renard is verbitterd en vraagt Olivier om uitleg. Hij kan niets zinnigs verzinnen en vraagt de gsm van Renard. Daarmee belt hij naar de Broeders van Judas en licht hen in. Daarmee doet hij alsof hij nog lid is. Aan de andere kant van de lijn hangt een meneer, met bij zich Doña Flores, die van het voorval afweet. Anne Renard geeft Trihn en een andere politieagent de opdracht om Estelle te schaduwen.

7. Doña Flores en Estelle wandelen uit het Pausenpaleis naar buiten. Op hun tocht zegt Estelle dat ze Olivier niet in gevaar wil brengen en wil stoppen met hun zoektocht. Doña Flores overtuigt echter dat het Estelle's lot is om te zoeken en dat ze eventueel de dood van Olivier kan vermijden. Jean en Joyce vrijen met elkaar in het huis van Joyce. Ze praten wat over vroeger en nu en plots zegt Joyce dat ze nog iemand wil voorstellen : Muriel. Het klikt meteen tussen zijn 'verloren' dochter en hem. In Hongkong heeft de Liberty Bank de gouden cilinder niet kunnen ontcijferen. De baas laat de koker weer overvliegen naar Frankrijk, waar het bij de Broeders van Judas terechtkomt.

8. De quad achtervolgt hen, terwijl de Broeder van Judas blijven schieten. Plots duikt er nog een tweede quad op. Estelle en Olivier rennen voor hun leven. Ze lopen op de straat en kunnen nog net de politiewagen van Anne Renard ontwijken. De politie is hen de hele tijd gevolgd, want Renard had een zendertje op de motor van Olivier geplaatst.

2007

03-12-07

Xena, the warrior princess & Hercules, the legendary journeys.

Op deze 2-discs editie staat de crossover-afleveringen van Hercules en Xena.

hercules & xena

Disc 2:

Hercules; 1.9. The warrior princess. (1995)

De beeldschone dodelijke Xena is van plan om Hercules te vermoorden, zodat zij alleen kan heersen over Arcadia. Met behulp van haar trouwe onderdanen beraamt Xena de ondergang van Hercules.

Hercules; 1.12. The Gauntlet. (1995)

Xena bundelt haar krachten met Hercules als haar troepen zich tegen haar keren onder leiding van de wrede en meedogenloze Darphus.

Hercules; 1.13. The unchained heart. (1995)

Hercules en Xena maken jacht op de uit de dood herrezen luitenant Darphus, die in opdracht van de kwade Ares, de wereld wil veroveren.


Disc 1:

Xena; 1.8. Prometheus. (1995)


Hercules en Iolaus sluiten een verbond met Xena en Gabrielle om Prometheus te bevrijden uit de gevangenschap van de Goden.

Hercules; 3.15. Judgement day. (1997)

Xena maakt zich zorgen als ze hoort dat Hercules zijn godelijke krachten opgeeft voor een huwelijk met Serena, de laatste der Golden Hinds. Hercules kan maar niet wennen aan zijn nieuwe leven zonder bovennatuurlijke krachten...

03-10-06

The Flash; complete series (1990).


john wesley shipp,amanda pays

1: "Pilot"
Barry Allen, werkzaam als forensisch laborant bij de politie van Central City, wordt op een nacht geraakt door de bliksem. Samen met de knappe dokter Tina McGee ontdekt Barry dat hij vanaf dan speciale krachten ontwikkelt...
2: "Out Of Control"
Wanneer er steeds meer zwervers op mysterieuze wijze verdwijnen uit Central City, gaat Barry op zoek naar antwoorden...
3: "Watching The Detectives"
De stad krijgt af te rekenen met een overijverige pyromaan en terwijl wordt Barry gechanteerd door de corrupte openbare aanklager Castillo. Deze wilt The Flash voor zijn kar spannen...
4: "Honor Among Thieves"
Zes topcriminelen zijn vastbesloten om een belangrijk kunstwerk te stelen uit het museum van Central City. Maar dat is natuurlijk buiten The Flash gerekend...
5: "Double Vision"
De dochter van de kroongetuige tegen de machtige drugsbaron Calderon wordt net voor het proces ontvoerd. Zal The Flash haar op tijd kunnen redden?
6: "Sins Of The Father"
Een gevaarlijke crimineel die ooit door Barry's vader Henry Allen werd opgesloten, ontsnapt uit de gevangenis en zint op wraak...
7: "Child’s Play"
Central City wordt overspoelt door de gevaarlijke nieuwe drug 'Blue Paradise'. Wanneer er doden beginnen te vallen, schiet The Flash in actie...
8: "Shroud Of Death"
Wanneer enkele hooggeplaatste figuren koelbloedig afgemaakt worden, gaat The Flash op onderzoek. Hij komt al snel uit bij een oude zaak die nooit werd opgelost...
9: "Ghost In The Machine"
The Ghost, een slechterik uit de jaren vijftig komt terecht in 1990. Samen met een bijna gepensioneerde Nightshade gaat The Flash erachteraan...
10: "Sight Unseen"
Tina's laboratorium Star Labs wordt na het vrijkomen van een gevaarlijk gif hermetisch afgesloten. Tina komt hierbij gevangen te zitten en heeft nog maar enkele uren te leven...
11: "Beat The Clock"
Wayne, een jeugdvriend van Barry's partner Julio Mendez, krijgt om klokslag twaalf de doodstraf voor de moord op zangeres Linda. Julio en Barry zijn echter van overtuigd dat Wayne onschuldig is...
12: "The Trickster"
Wanneer Megan Lockhart, een vriendin van Barry, achterna gezeten wordt door de krankzinnige The Trickster, schiet The Flash in actie...
13: "Tina, Is That You?"
Terwijl Central City geteisterd wordt door aanvallen van de beruchte 'Black Rose' bende, begint Tina zich erg vreemd te gedragen...
14: "Be My Baby"
Stacy en de schattige baby Lilly kruisen het pad van Barry. Hij geeft hen tijdelijk onderdak in het opvangtehuis van zijn moeder. Maar dan blijkt Stacy tot haar schouder in de problemen te zitten...
15: "Fast Forward"
Na een bijna fatale aanvaring met de meedogenloze crimineel Pike, komt The Flash terecht in de toekomst. En deze blijkt voor Central City niet zo rooskleurig te zijn...
16: "Deadly Nightshade"
The Nightshade, een bondgenoot van The Flash in de strijd tegen de misdaad, wordt verdacht van enkele koelbloedige moorden...
17: "Captain Cold"
De onderwereld van Central City wordt opgeschrikt door enkele bizarre aanslagen, die werden gepleegd door een zekere 'Captain Cold'. Terwijl probeert een journaliste The Flash op allerhande sluwe manieren te strikken voor een exclusief interview...
18: "Twin Streaks"
Pollux, een kloon van The Flash, maar dan met het denkvermogen van een peuter, zet Central City volledig op stelten...
19: "Done With Mirrors"
Er worden enkele bijzondere items gestolen uit het laboratorium van Star Labs. Toevallig daagt er net dan een oude klasgenote op van Barry...
20: "Good Night, Central City"
Wanneer het lijk van kruimeldief Harry Milgrim mysterieus verdwijnt uit het mortuarium, krijgt Barry Interne Zaken op zijn nek omdat hij als laatste bij het stoffelijk overschot was...
21: "Alpha"
Alpha 1, een sexy vrouwelijke androïde, komt terecht in Star Labs. Ze wordt namelijk achterna gezeten door de Nationale Wetenschappelijke Inlichtingendienst. Barry en Tina proberen haar te helpen....
22: "The Trial Of The Trickster"
De krankzinnige crimineel The Trickster weet te ontsnappen en is vastbesloten om wraak te nemen op Megan Lockhart en The Flash...

1990

19:45 Gepost door Helliwood-man in DC HEROES, DVD, Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: john wesley shipp, amanda pays, 1990, dvd |  Facebook |

27-02-06

Mortal Kombat Conquest.

Met: Kristanna Loken, Jeffrey Meek.

1. Warrior Eternal (pilot).

Kung Lao (Paolo Montalban), een dappere krijger die opgevoed werd in de Tempel van de orde van Licht, heeft zich zijn hele leven voorbereid op het volgende Mortal Kombat-tornooi. Hij is de laatste hoop van de mensheid. Als Kung Lao verliest tegen slechterik Shang Tsung (Bruce Locke), dan valt het aardrijk in de klauwen van Outworld. Het duistere Outworld is een plaats gelegen in een andere dimensie, vol met monsters en andere booswichten. Kung Lao wint het tornooi en slechterik Shang Tsung wordt in de kobaltmijnen van Shokan gegooid - een plaats erger dan de dood. Maar Shang Tsung zint op wraak! Gelukkig kan Kung Lao rekenen op de hulp van Siro (Daniel Bernhardt), Taja (Kristanna Loken) en dondergod Lord Rayden (Jeffrey Meek).

1998

09:02 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (3) | Tags: mortal kombat |  Facebook |

23-12-05

Mortal Kombat Conquest: Taja exterminator.

Met: Kristanna Loken, Daniël Bernhardt, Paolo Montalban, Jeffrey Meek, Tracy Douglas.
Episode 7: Undying dream.
Krijgster Taja wordt op listige wijze naar Shang Tsung en Vorpax geleid en Kung Lao en Siro zien zich genoodzaakt haar te gaan bevrijden uit de 'Outworld'. Wanneer Kung Lao en Siro haar hebben gevonden en willen ontsnappen, rent Taja weg. Ze denkt haar vader gezien te hebben en wil hem gaan zoeken. Taja, Kung Lao en Siro worden gevangen genomen....
Episode 12: Twisted truth.
Een reiziger, Tomas, biedt aan te helpen om het Aardrijk te verdedigen. Er worden echter al snel enkele moorden gepleegd en Tomas lijkt dat op zijn geweten te hebben. Ook Vorpax helpt een handje mee om de verdenkingen tegen Tomas aan te wakkeren. Tomas blijft zijn onschuld verdedigen, maar dat mondt uit in een gevecht met Kung Lao. Shao Khan maakt gretig van de gelegenheid gebruik en stuurt Reptile....
fragment: http://my.tele2.ee/mkc11/tomas_vs_siro.wmv
 
1998-1999

06:39 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mortal kombat |  Facebook |

Mortal Kombat Conquest (4 in 1 pack).

Met: Kristanna Loken, Sung Hi Lee, Daniël Bernhardt, Paolo Montalban.
Queen.
5. Noob Saibot.
Als Siro bijna zijn leven verliest in een strijd met straatbendes, zoekt hij Kiri, een waarzegster, op om zijn krachten terug te winnen. Kiri belooft aan Siro dat wanneer hij de twee bewakers van de onderwereldstrijder Noob Saibot verslaat, hij hun krachten zal overnemen en dat hij dan net zo sterk zal zijn als zijn partner Kung Lao. Siro is zich niet bewust van Kiri's motieven. Taja, die het zaakje niet vertrouwt, gaat mee met Siro. Samen vernietigen ze de twee bewakers, maar ze weten niet dat ze daarmee ook Noob Saibot hebben bevrijd! Hij is vastbesloten om Kung Lao te vernietigen!
17. In Kold blood.
Kreeya is terug in het Aardse Rijk en heeft een partnerschap gesloten met Reptile om zo een groots leger te creëren. Kung Lao, Taja en Siro moeten zich haasten om alle nesten te vernietigen waar de Reptile's zich bevinden. Maar ze krijgen hulp uit onverwachte hoek...

Scorpion vs. SubZero.
2. Cold reality.
De grootmeesters van het huurmoordenaars-pact trainen een nieuwe, vervaarlijke strijder in hun aloude vechtkunsten. Zijn naam is Sub-Zero. Ondertussen keren Kung Lao, Taja en Siro terug naar de stad Zhu Zin. Het drietal heeft besloten de handelspost te gebruiken. Sub-Zero wordt naar de handelspost gestuurd om het verborgen magische kristal te stelen dat het mogelijk maakt tussen de koninkrijken te reizen. Een verhitte strijd om het kristal begint...
14. The serpent and the ice.
Shao Kahn gebiedt de strijders Sub-Zero en Scorpion, een gevaarlijke strijder met bovennatuurlijke krachten, naar Outworld te komen, waar hij ze vertelt dat ze samen zullen strijden om Kung Lao te vernietigen, ondanks het feit dat ze vijanden zijn....

Taja and the Black Dragon.
6. Debt of the Dragon.
Taja opent een bazaar bij de handelspost. Maar Jola, een venijnige onderwereldfiguur, eist de handelspost op omdat de vorige eigenaar bij haar een gokschuld had. Samen met haar handlangers vecht ze tegen Kung Lao, Siro en Taja, tot Jola's broer Kebral het gevecht beëindigd. Jola, Kebral en de anderen blijken tot de familieorganisatie 'The Black Dragon' te horen en de leider ervan, Bannak, gebruikt liever intimidatie en afpersing dan geweld. Jola is woedend omdat ze van haar familie geen geweld mag gebruiken en gaat op zoek naar haar voormalige geliefde Shang Tsung. Als er een monnik wordt vermoord, wil Siro wraak nemen...
10. Thicker than blood.
Hannah, een oud-vriendin van Siro, komt aan in de handelspost met het bericht dat Siro's broer, en Hannah's man, al een lange tijd vermist is. Het blijkt dat Scorpion hem heeft gerekruteerd in zijn nieuwe leger. Siro voelt zich verplicht om hem te stoppen en te vermoorden. Maar zo zou hij Hannah, die vroeger de geliefde van hem was, kwetsen...
 
Immortal kombat.

3. Immortal Kombat.

Shang Tsung stuurt Vorpax om Kung Lao te vergiftigen met een verouderingsdrank, maar door toeval drinken Taja en Siro ervan en verouderen zo voor elkanders ogen. Kung Lao moet snel naar 'The Living Forrest' om daar een middel te vinden tegen het verouderingsproces die enkel een oude tovenares, Omegis, kan maken.

16. The master.
Vorpax bevrijd Shang Tsungs voormalige Meester uit de cobaltmijnen en deze zint bij deze wraak op Shang Tsung voor het verraad dat hem is aangedaan. Tsung moet hulp zoeken bij Omegis om in leven te kunnen blijven, maar wil zij wel helpen?


1998-1999

06:37 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (2) | Tags: mortal kombat |  Facebook |

16-03-04

Xena, warrior princess.

Met: Lucy Lawless.
6.21 & 6.22: A friend in need.
De slimme en verleidelijke Xena vertrekt samen met de beeldschone Gabrielle naar Japan voor een levensgevaarlijke missie om de stad Higuchi van de ondergang te redden.
Daar staan zij tegenover de grootste dreiging die ze ooit gezien hebben: de duivelse Yodoshi en het onoverwinnelijke leger van 20.000 elite Samurai. Yodoshi, de brute heerser van het Donkere Land is bezeten met duizenden gevangen zielen. Yodoshi moet vernietigd worden; de gevangenen moeten vrij...

 
Allerlaatste aflevering van de serie.
 
2001

19:28 Gepost door Helliwood-man in Fantasy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lucy lawless, xena, 2001 |  Facebook |