06-01-12

Firefly: de complete serie.

firefly

 Firefly speelt zich 500 jaar in de toekomst af. De mens heeft de aarde verlaten en zich op andere planeten gevestigd. De planeten worden na een burgeroorlog geregeerd door de Anglo-Sino Alliance, een combinatie van de laatste supermachten Amerika en China.

Na de burgeroorlog, waarin hij aan de verliezende zijde vocht, koopt Mal Reynolds een ruimteschip van de Firefly-klasse. Samen met zijn luitenant Zoë verzamelt hij een crew, bestaande uit piloot Wash, mechanicus Kaylee en de huurling Jayne. Om zijn schip wat aanzien te geven neemt hij de companion Inara aan boord. Later neemt hij een aantal passagiers ook op in zijn crew. Dit zijn dominee Book en de vluchtelingen dokter Simon Tam en zijn zus River.

Mal en zijn crew proberen te overleven door te smokkelen. Ondertussen proberen ze uit handen te blijven van de Alliance en de kannibalistische Reavers.

2002

2002,bd,nathan fillion,morena baccarin,jewel staite,gina torres,adam baldwin,sean maher,summer glau,ron glass2002,bd,nathan fillion,morena baccarin,jewel staite,gina torres,adam baldwin,sean maher,summer glau,ron glass2002,bd,nathan fillion,morena baccarin,jewel staite,gina torres,adam baldwin,sean maher,summer glau,ron glass

De commentaren zijn gesloten.