24-10-06

Point Pleasant; disc 1.

point 1

 

1. Pilot;

Tijdens een verschrikkelijke zomerstorm in het kustplaatsje Point Pleasant spoelt de bewusteloze Christina Nickson op het strand aan. Haar komst luidt het begin van een reeks dodelijke, voorbestemde gebeurtenissen in.

2. Human nature.

Terwijl Christina in de St. Martins kerk naar informatie over haar familie zoekt, arriveert Lucas Boyd in de stad om Christina in de gaten te houden.

3. Who's your daddy?

Christina's pleegvader weigert haar te vertellen wie haar echte vader is. Maar van pastoor Tomas hoort zij dat zij de dochter is van de duivel. De pastoor is er echter van overtuigd dat zij de strijd tegen het Kwaad kan winnen.

4. The lonely hunter.

Boyd zorgt commotie als hij Amber, de familie Kramer en de familie Parker uitnodigt voor een feestje. Pastoor Tomas vertelt Christina dat de kwade krachten steeds sterker worden in Point Pleasant.

5. Last dance.

Boyd veroorzaakt nog meer opschudding door het organiseren van een dansmarathon waarbij hij de deelnemers tegen elkaar ophitst. Hij vertelt Christina dat hij haar enige echte vriend is.

1995

18:01 Gepost door Helliwood-man in Horror | Permalink | Commentaren (0) | Tags: aubrey dollar, dina meyer, elisabeth harnois, grant show, richard |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.