25-04-05

The Saint; box 2, disk 2.

Season 5.
9 The Better Mousetrap (48.37 min.) - Eerste TV uitzending op 25-11-1966:
Simon is aan de Franse Riviera. Maar in ieder hotel waar hij is worden oudere dames van hun dure juwelen bestolen. De politie verdenkt natuurlijk Simon, maar die weet wel beter. Hij gaat op zoek naar de echte daders. Die blijken getipt te worden door een vrouw. Dan moet hij zich daar dus op richten.

10 Little Girl Lost (49.17 min.) - Eerste TV uitzending op 2-12-1966:
Simon is in Ierland en zit rustig te vissen als een auto vlak bij hem tegen een boom rijdt. De jonge vrouw die uitstapt zegt op de vlucht te zijn voor twee moordenaars. Simon redt haar en brengt haar in veiligheid. Ze verteld een fantasierijk verhaal, waar Simon geen snars van gelooft. Maar wie is ze dan wel? De mannen weten haar toch weer te pakken en eisen een grote som losgeld van haar vader. Simon moet dus weer in actie komen.

11 Paper Chase (48.45 min.) - Eerste TV uitzending op 9-12-1966:
Een belangrijke lijst met daarop de namen van al de Britse geheim agenten in Oost-Duitsland is verdwenen. Redman, de dief is in Leipzig om de lijst te ruilen tegen de vrijlating van zijn vader. Simon wordt door de Britse geheime dienst achter de man aangestuurd, maar het blijkt geen makkelijke missie. De politie zit hem al snel op de hielen en Redman heeft de list uit handen gegeven aan een jonge vrouw, die hem alleen terug wil geven als Simon haar mee naar het Westen neemt.

1966

19:04 Gepost door Helliwood-man in Aktie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: the saint |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.