25-04-05

The Saint; box 2; disk 1.

Season 5
08 The Man Who Liked Lions (48.42 min.) - Eerste TV uitzending op 18-11-1966:
Simon wordt benaderd door een vriend. Op de afgesproken plaats, het Colleseum in Rome, ontmoet hij Tony. Maar voordat Tony ook maar iets kan zeggen wordt hij vermoord. Simon gaat op zoek en komt terecht bij een mooie kunstenares. Zij kende Tony goed. Haar sponsor doet zich echter erg jaloers voor en blijkt een duister geheim met zich mee te dagen...

12 Locate And Destroy (48.27 min.) - Eerste TV uitzending op 18-12-1966:
Simon is in een antiekwinkel in Lima Peru aanwezig, als daar een man aangevallen wordt door twee gewapende mannen. Simon verijdeld de aanval, maar is toch nieuwsgierig naar, waarom deze meneer Coleman aangevallen werd. Hij gaat langs bij Coleman, maar die speelt de onschuld, want het schilderij dat hij ging ophalen is immers een reproductie. Als Simonj later een gewonde man langs de weg aantreft krijgt hij meer duidelijkheid over de praktijken van Coleman. En die zijn niet zuiver.

07 The Angel's Eye (48.25 min.) - Eerste TV uitzending op11-11-1966:

The Angel's Eye is een beroemde grote diamant. De eigenaar wil hem laten her-slijpen en zo voor meer te kunnen verkopen, want hij heeft geld nodig. Simon wordt gevraagd om met twee personeelsleden mee naar Amsterdam te gaan. Als de diamant bij de slijper is afgegeven gebeurd er iets vreemds. De volgende dag beweert de slijper dat hij de diamant helemaal niet heeft. Ook wordt het personeels lid, een oudere man die de diamant weg heeft gebracht naar de slijper ontvoert. Simon moet dit natuurlijk tot op de bodem uitzoeken want hier klopt iets niet.

1966

19:09 Gepost door Helliwood-man in Aktie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: the saint |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.