25-04-05

The Saint; box 1; disk 1.

Season 5
03 The Russian Prioner (48.38 min.) - Eerste TV uitzending op: 14-10-1966:
In Geneve vindt een ontwapeningsconferentie plaats. Een Russische wetenschapper wil overlopen. Zijn dochter is vanuit Stockholm gearriveerd. Als de ontmoeting tussen beide misloopt, vraagt de dochter aan Simon Templar om haar te helpen, haar vader te bevrijden uit Russische handen.

01 The Queens Ransom (48.41 min.) - Eerste TV uitzending op: 30-9-1966:
In een casino in Monte Carlo verijdelt Simon de moord op een koning. Zijn land is echter bijna falliet. Alleen de juwelen van de koningin kunnen het land nog redden. Die liggen in de kluis van Zurich. Koningin Ardana kent Simon van de tijd toen ze nog geen koningin was, maar de dochter van een buschauffeur en model. Haar man vraagt Simon om zijn vrouw te vergezellen en de juwelen op te halen in Zurich. Maar de moordenaars zitten hen dicht op de hielen.

04 The Reluctant Revolution (48.39 min.) - Eerste TV uitzending op: 21-10-1966:
Simon komt in contact met een jonge vrouw op het vliegveld. Un tassen zijn verwisseld en vindt in haar bagage een pistool. Later blijkt dat ze een man wil vermoorden die verantwoordelijk is voor de dood van haar vader. De man is nu echter minister van binnenlandse zaken van het corrupte Sam Pablo. Simon gaat de rebellen helpen.
 
1966

19:15 Gepost door Helliwood-man in Aktie | Permalink | Commentaren (0) | Tags: the saint |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.