26-01-04

The incredible Hulk returns.

Met: Bill Bixby, Lou Ferrigno, Jack Colvin.
Het leven van David Banner loopt al maanden op rolletjes. Hij heeft het hart veroverd van een lieve vrouw, Maggie Shaw, hij werkt voor het Lambert Instituut en hij is er eindelijk in geslaagd om z'n gevoelens beter onder controle te krijgen. Hierdoor is hij al een tijd niet meer in de Hulk veranderd. Hij werkt onvermoeibaar door aan z'n meest recente uitvinding, de Gamma Ray Transponder, omdat hij hoopt dat de Transponder hem voorgoed zal verlossen van z'n onbedwingbare alter ego.
Maar Banner's droom om zich voor altijd van de Hulk te kunnen bevrijden, wordt ruw verstoord door LeBeau, een corrupte militair die zich realiseert wat de Transponder voor het leger zou kunnen betekenen. Hij probeert de uitvinding te stelen zodat hij het apparaat aan de hoogste bieder kan verkopen.
 
1989
 
Eerste tv-film als vervolg op de succesvolle tv-serie.

19:55 Gepost door Helliwood-man in Science Fiction | Permalink | Commentaren (1) | Tags: incredible hulk |  Facebook |

Commentaren

The Incredible Hulk Returns uit 1988 heb ik op video opgenomen en ik keek er aanvankelijk net vaak na. De acteurs die de schurken speelden waren vrijwel altijd in meerdere Amerikaanse actiefilms te zien. De oorlogsgod Odin kwam wel erg realistisch over en Bruce Banner die in de Hulk veranderde eveneens. Toch was de aller-leukste scene om te zien hoe de vrouwelijke wetenschapper Maggie Shaw (haar echte naam vermeld ik net als de rest niet) werd verdoofd door de boeven die op de Transponder aasden en zij door één van hen over de schouder werd genomen. Maggie Shaw was van achteren mooi gekleed in een beige broek al had ze beter over de rechterschouder van de boef kunnen liggen!

Gepost door: Jules Vismale | 07-09-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.